Paketti 1

Räätälöimme ja varaamme golfpaketteja sekä pienille että suurille ryhmille. Olipa kysymyksessä kahden hengen tutustumisvierailu tai sadan hengen yritysryhmä tarjoamme teille parhaan mahdollisen paketin kesällä normaali golfiin, frisbeegolfiin ja jalkapallogolfiin.
Jos sinulla on kysyttävää näistä suositusta paketeistamme tai haluat tehdä varauksen, lähetä sähköpostia tai soita. Yhteystietomme löytyvät alta.

 

Veli KIlpeläinen

tel. +358 405150060

vekuki@gmail.com

Golfpaketit

Paketti 2

Tarjoamme Teille ja yrityksellenne mahdollisuuden tulla tutustumaan golfiin seuramme golfkentälle.

Pikkukeskisen ohjelmapalvelu järjestää esim.talvigolffia räätälöitynä pakettina yhteisöille kuin yksityisillekkin vaikka tyky tai liikuntapäivän ohjelmaksi.

Olemme räätälöineet erilaisille ryhmille soveltuvia rentoilmeisiä ohjelmapaketteja, jotka soveltuvat esim. yrityksenne henkilökunnan, yhteistyökumppaneidenne tai erilaisten kaveriporukoiden yhteisiksi liikunta-, Tyky- , syntymäpäivä- tai vaikka polttaritapahtumiksi.

Tarkoituksena on esitellä golflyönnit ja harjoitella niitä ohjatusti frangella. Lopuksi käydään pieni leikkimielinen kisa taitoradalla.

Ensiaskelkurssi golffiin-paketeilla tarjoamme Teille loistavaa mahdollisuutta kokeilla lajia kokoamanne ryhmän kanssa ennen Green Cardin suorittamista.
Ohjelmaan sisältyy mm.
- Golfetiketti (kentällä käyttäytyminen)
- Golfin pelaamisen perusasiat
- Green Card kurssin suorittamisen vaiheet

Ensiaskelkurssin käyneet ja meidän kauttamme Green Cardin suorittavat saavat Ensiaskelkurssimaksun hinnan hyvitystä Green Card kurssimaksusta.

Kesäisin tarjoamme myös Kipinäkierroskaveri-palvelua. Silloin on mahdollista lähteä oikeille väylille kiertämään golfkenttää ohjaajan kanssa ja siten saada tuntumaa pelin kulusta.

Omia välineitä ei tarvita vaan ne ovat käytettävissä Pikkukeskisen puolesta.

Tutustumistilaisuuksien yhteyteen on mahdollista järjestää myös kahvi- ja ruokatarjoilua.
Kysy tarjous!

Ensiaskelkurssit kestävät 1 ½ tuntia. Esittelyt 1 - 2, 3 -5 tuntia tai sopimuksen mukaan

Pakettien hinnat:

Sopimuksen mukaan kysy tarjous!!

Tutustumistilaisuuksissa ovat ohjaamassa Veli Kilpeläinen ja / tai seuraohjaajat.