Skip to content

Maailman vanhimman miehen tarina

Korallikalsium keksittiin 1979 kun Brittiläinen journalisti, Guinnesin ennätyskirjasta, lähetettiin Okinawaan Japaniin haastattelemaan Shigelli Izumia, dokumentoidusti maailman vanhinta ihmistä, joka silloin oli tarmokas 115-vuotias ja huomattavan terve. Hän oli tarmokas terve mies joka jäi eläkkeelle 10 vuotta ennen haastattelua. Journalisti oli hämmästynyt, varsinkin kun hän huomasi että suurin osa okinawan väestöstä oli iäkästä ja loistavan terveitä.
Joukko tutkijoita tuli saarelle selvittääkseen miten 115-vuotias saattoi olla niin terve, ja he tekivät joitain hämmästyttäviä löytöjä.
He saivat selville että okinawan ilmasto tai ruokavalio ei ollut pitkäikäisyyden salaisuus;
Avain oli vedessä.
Saarelaisten vesi poikkesi muun maailman vedestä. Se oli kyllästetty Korallikalsiumilla ja muilla merimineraaleilla.
Okinawan saaret rakentuivat vuosien mittaan koralliriutoista. Saarille satava vesi valuu vanhojen koralli kerrostumien läpi ja poimii mukaansa mineraaleja ja muita elementtejä.
Vesi ei ainoastaan sisällä monia tärkeitä mineraaleja, mikä tekee siitä samanlaisen kuin
Ihmisen luurangon ja kehon nesteiden kemiallinen koostumus- se on myös hyvin emäksistä, ph. On 8,6.
Keksinnön jälkeen, alka-mine korallikalsiumille on tullut paljon käyttäjiä, yksin japanissa
yli 4 miljoonaa.

Nyt Ericssonin Alka-Mine korallikalsium voi hyödyttää sinua!

Aaltojen vaikutuksesta koralliriutat murtuvat monien vuosien aikana, sitten vuorovesi vie ne merenpohjalle, missä hiekan kaltaiset jyväset kyllästyvät meren arvokkaimmilla mineraaleilla, tuhansien vuosien ajan. Näitä jyväsiä kerätään, puhdistetaan, jauhetaan ja paketoidaan teepussien kaltaisiin grammapusseihin.
Kun ne lisätään hiilihapottomaan nesteeseen - veteen, mehuun, kahviin, teehen, jne. Paketin korkea kalsium- ja mangesiumkarbonaatti pitoisuus tasapainottaa nesteen ph-arvon ja tuhoaa sen vahingolliset elementit.
Alka-Mine korallikalsium on täysin puhdas luonnontuote, jolla on hämmästyttävä kyky muuttaa tislattu, pullotettu tai suodatettu kraanavesi, puhtaaksi mineraaleista rikkaaksi juomavedeksi. Yksi pussi lisättynä noin 1-1,5 litraan vettä.

- Kyllästyttää veden ionisoidulla kalsiumilla ja muilla merellisillä hivenaineilla, yhdistelmänä ne on tarpeen veren jotta veri voisi hyvin.
- Neutraloi epäpuhtaudet jotka voivat olla vedessä.
- Tasapainottaa veden ph.:n, tehden siitä terveellistä ja hieman emäksistä.
Kun Alka-Mine korallikalsium tuli yhdysvaltoihin, monet ovat kokeneet terveytensä paranevan valtavasti; miten voi pienen pussillisen tiputtaminen juomaveteesi vaikuttaa terveyteesi niin positiivisesti?
Alka-Mine korallikalsium yksinkertaisesti tasapainottaa kehosi ph:n, mikä poistaa myrkkyjä, se lisää tärkeitä mineraaleja ja estää näin myrkkyjen kasaantumisen. Toisin sanoen Alka-Mine korallikalsium, auttaa huuhtomaan pois huonot aineet ja korvaa ne hyvillä, terveellisillä aineilla.KLOORIN VAAROJA

Kalat eivät voi elää siinä, kuitenkin juomme sitä joka päivä, Kloorin on tieteellisesti todistettu aiheuttavan valtimonkovettumista.
Kirjassaan “Tee emäksiseksi tai kuole” Tri Theodor Badoory kirjoittaa mm. “juomaveteen lisätty kloori muuttuu kloroformiksi kehossa. Fluori ja kloori muuttavat veden ph.ta ja luovat positiivisen ionivarauksen joka on happoa muodostavaa”.
Alka-Mine korallikalsium eliminoi kloorin juomavedestä ja koska tuotteessa on paljon kalsium- ja mangesiumkarbonaatteja, nousee ph-arvo happamesta emäksiseksi, saadaan raikasta emäksistä vettä.

MIKSI KÄYTETÄÄN KORALLIKALSIUMIA

Korallikalsium muodostaa elimistössä emäksisen ympäristön, normaalisoiden happo-emäs tasapainon.
Tiedemiehet ovat kauan tienneet, että emäksisellä ympäristöllä on elintärkeä merkitys solujen normaalille toiminnalle, siis koko elimistölle.
On myös tunnettua, että kaikki aineenvaihduntaprosessit elimistössä , solutasolla tapahtuvat kalsiumionien myötävaikutuksella .Elintarvikkeissa ja vedessä oleva kalsium ei yleensä ole biologisesti kovin aktiivista. Korallikalsiumin tärkein etu on sen biosaatavuus: joutuessaan veden kanssa kosketukseen, kalsium muuttuu ionimuotoon ja solut käyttävät sen helposti hyväkseen.

KULTAINEN KORALLIKALSIUM

Ihmisen elimistö koostuu 70%:sti nesteestä. Sen lisäksi veri, lymea, sylki ja limakalvot reakoivat emäksisesti.
Terveen ihmisen veren ph. On 4,7. Ph:n laskiessa, eli happamuuden noustessa, häiriintyy immuunireakointi ja vereen päässeet virukset ja bakteerit lisääntyvät nopeasti.
Vitamiinit ja hivenaineet imeytyvät huonosti. Syntyy verisuonten, sydämmen, nivelten ja veren sairauksia, ja muita elimistön patologisia tiloja; mm. onkologisia(kasvaimia).
Yksi kemiallinen aine, joista elimistömme koostuu, on kalsium. Sen puute elimistössä
On mukana yli 150 erillaisessa vakavassa sairaudessa. Vaarallisinta puute on lapsille, raskaanaoleville naisille ja kaikille yli 40:vuotialle.
Kultainen korallikalsium kyllästyttää veden aktiivisella ionisoidulla kalsiumilla, tällaisen veden päivittäinen nauttiminen mahdollistaa:
-Veren optimaalisen ph-tason saavuttamisen
-Alentaa riskiä sairastua sydän-ja verisuonitauteihin, samoin ruuansulatuselinten tauteihin.
-Lisää veren happettamista.
-Veren sokerin normaalisoitumisen ja verenpaineen normaalisoitumisen.
-Munuaisten, ruuansulatuselimistön ja maksan puhdistumisen.
-Niveltulehduksien estämisen, lihasten ja nivelten joustavuuden lisääntymisen ja elimistön luu-ja rustokudoksen normaalin rakenteen palauttamisen.

KORALLIKALSIUMVEDEN RAKENNE

Kide on kiinteä aine, jossa atomit ja molekyylit ovat säännöllisesti järjestyneet.
Kiteitä voi nähdä lumessa, kiteytyneessä kvartsissa, timanteissa ja ruokasuolassa.
Esim. Lumessa ei ole kiteitä joilla olisi samat “kasvot”, kuten ei ihmistenkään kasvoissa.
Jos vedellä kautta maailman, olisi alkujaan sama rakenne, niin ehkä kaikilla lumihiutaleilla voisi olla sama kiderakenne.
Masaru Emotolla japanissa, oli teoria että” kun vesimolekyylit kiteytyvät, puhtaasta vedestä tulee puhdas kide, mutta saastunut vesi ei kiteydy yhtä kauniisti”.
Vuonna 1994 hän aloitti kokeen, kuvaten erillaisia vesikiteitä. Hän onnistui lopulta ottamaan kuvia lähdevedestä, sadevedestä, jokivedestä ja järvistä, kautta maailman.
Tutkiessaan kidekuvia hän huomasi että vesi yritti muodostaa täydellistä kuusikulmaista kiderakennetta. Kokeita tehdessään hän huomasi että kiderakenteen lohkoutuminen ja/tai romahtaminen eivät olleet hyviä merkkejä. Hänestä tuntui että vesi näytti erillaisia “kasvoja”, vesi yrittää kovasti olla “kirkas vesi” (kauniin näköinen kide). Kuitenkin on valitettavasti tunnettu tosiasia että kloori ja muut kemialliset aineet, joita veteen puhdistamistarkoituksessa lisätään, muuttavat veden rakennetta. Emoto havaitsi että kraanavesi ja saastunut vesi 8 kaupunkien joet ja järvet) eivät kyenneet muodostamaan kuusikulmaista rakennetta. Joidenkin kaupunkien vesissä oli vääntynyt, hyvin epämuodostunut kiderakenne.
Kuitenkin useimmat ihmiset teollistuneissa maissa juovat sellaista vettä.

ALKA-MINE

Koostuu jauhetusta korallista, joka on peräisin aivan erikoisesta korallilajista, sangokorallista.
Korallin alkuperäinen käyttöalue on veden puhdistaminen.
Korallin on myös osoitettu sisältävän runsaasti mineraaleja, mm. kalsiumia ja mangesiumia.
Korallia ei murreta koralliriutoista( ne on rauhoitettu), vaan käytetään pieniä jyväsiä jotka aallot luonnollisesti murtavat irti.
Alka-Mine on jauhettua ja käsiteltyä korallia, joka on pakattu pieniin käteviin annospussseihin.Alka-Mine toimii kuin teepussi jossa on mineraaleja, yksi pussi riittää noin litraan vettä.
Alka-Minea voi käyttää kaikenlaiseen hiilihapottomaan nesteeseen ja myös ruuanlaittoon.
Alka-Mine eliminoi kloorin kraanavedestä, ja koska tuotteessa on paljon kalsium-ja mangesiumkarbonaatteja, nousee veden ph-arvo happamasta emäksiseksi, näin saadaan raikasta, emäksistä vettä.
Alka-Mine siältää mm.
-Kalkium- ja mangesiumkarbonaatteja
-Elimistölle tärkeitä hivenaineita; pii, natrium, sulffaatti, fosfori, rauta, kromi, kloori, mangaani, kalium, kupari ja sinkki.

Alka-Mine on hyväksytty japanissa luonnolliseksi elintarviketäydennykseksi, hyväksyntä perustui “Food Hygiene Law:hin”

Alka-Mine imeytyy helposti kehoon, ja edesauttaa kehon luonnollisen nestetasapainon palautumista.
Alka-Mine antaa sinulle terveellisen, alkalisen ja maukkaan juomaveden

1. Gramma Alka-Minea sisältää
-Merimineraaleja korallista 994mg
-L-askorbiinihappoa 5mg
-Metallista hopeaa 1mg
Juomavesi yleisesti
Aloita täyttämällä kaksi tyhjää PET-pulloa raikkaalla, puhtaalla vedellä. Laita kumpaankin pulloon yksi pussi Alka-Minea. Ota käyttämäsi vesi aina niistä, myös keittäessäsi kahvia, teetä jne.

Joka aamu
Ota yksi pussi Alka-Minea. Avaa pakkaus, kaada jauhe kielelle. Huuhtele korallijauhe alas yllä mainitulla juomavedellä.
Ota tavallinen juomalasi, täytä se korallivedellä (katso edellä). Lisää n. ruokalusikallinen (10 ml) cormiinia, ruokalusikallinen (10 ml) magnesiumkarbonaattia sekä yhden Minamin-pussin sisältö. Sekoita ja juo.

Joka alkuiltapäivä
Ota yksi pussi Alka-Minea. Avaa pakkaus, kaada jauhe kielelle. Huuhtele korallijauhe alas yllä mainitulla juomavedellä.

Joka ilta
Ota yksi pussi Alka-Minea. Avaa pakkaus, kaada jauhe kielelle. Huuhtele korallijauhe alas yllä mainitulla juomavedellä.
*Ota tavallinen juomalasi, täytä se korallivedellä (katso edellä). Lisää n. ruokalusikallinen (10 ml) cormiinia, ruokalusikallinen (10 ml) magnesiumkarbonaattia sekä yhden Minamin-pussin sisältö. Sekoita ja juo.